YHDELLÄ PYSÄHDYKSELLÄ KAIKKI KUNTOON

Pitkät perinteet

Olemme monipuolinen raskaankaluston korjaamo, varaosa- ja tarvikemyymälä Huittisissa. Meiltä saat saman katon alta korjaamo- ja katsastuspalvelut, päällirakennetyöt ja perävaunut. Jokilevon teollisuusalueella sijaitsevat toimitilamme ovat nykyaikaiset ja asfaltoidulle piha-alueelle sopii ajaa isommallakin kalustolla.

Korjaamme ja huollamme kuorma-autot, perävaunut ja linja-autot merkkiin katsomatta. Varaosamyymälässämme on saatavilla useiden tuotemerkkien valikoimat heti hyllystä. Lisäksi tarjoamme varaosien päivystyspalvelun 24/7.

Yrityksellämme on pitkäaikaista osaamista jo kolmannessa sukupolvessa. Korjaustoiminta on alkanut yli 80 vuotta sitten Huittisissa Vihtori Mäkelän toimesta. Väliin mahtui jakso, jolloin omia huoltotiloja ei ollut. Silloin kiersimme maakunnassa asiakkaiden luona heidän tiloissaan korjaustöitä tehden. Myös tien päällä on tehty monet korjaustyöt ja teemme edelleen tarpeen vaatiessa. Oman huoltokorjaamon avasimme Huittisten Jokilevon teollisuusalueelle 2005. Tiloja olemme laajentaneet myöhemmin tarpeen mukaan.

Toimintamme laajentui vuonna 2016, kun ostimme perävaunuja ja päällirakenteita valmistavan perniöläisen AM Mäkisen toiminnan. Lisäksi neljä vuotta myöhemmin vuonna 2020 Limetecin tuotteet siirtyivät valmistukseemme.

Vaikka tarjontamme on kasvanut vuosien aikana monipuoliseksi, haluamme asiakkaidemme tuntevan meidät edelleen laadukkaana ja luotettavana raskaankaluston korjaamona. Pitkä kokemus korjaus- ja huoltotöistä sekä lukuisat ratkaistut ongelmat ja viat ovat luoneet meille pitkäaikaisia asiakassuhteita. Haluamme olla jatkossakin luottamuksen arvoinen kumppani.

Vahvalla ammattitaidolla

Katsastus hoituu huollon yhteydessä kätevästi ilman autojen ja perävaunujen siirtelyä muualle katsastukseen. Katsastustoimintaa teemme yhteistyössä K1 Katsastuksen kanssa.

Meiltä on saatavana myös kestävät, viimeistellyt ja käyttäjäystävälliset kuorma-auton päällirakenteet monipuolisesti erilaisiin kuljetustarpeisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä Perniössä ja Kokkolassa sijaitsevien tytäryhtiöidemme AM Automäkisen ja Team Limetecin kanssa. Päällirakenne- ja perävaunujen valmistustuotanto hoituu vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla.