Päällirakennetyöt ammattitaidolla

Kuorma-autojen päällivarusteita vahvalla ammattitaidolla

Kauttamme saat kestävät, viimeistellyt ja käyttäjäystävälliset kuorma-auton päällirakenteet monipuolisesti erilaisiin kuljetustarpeisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä Perniössä ja Kokkolassa sijaitsevien tytäryhtiöidemme AM Automäkisen ja Team Limetecin kanssa. Päällirakenne- ja perävaunujen valmistustuotanto hoituu vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Laatua ja toimivuutta

Tarjoamme kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset ratkaisut jokapäiväiseen kuljettamiseen. Kehitetyillä ratkaisuilla takaamme kuljetuskaluston erinomaisen käytettävyyden ja pitkän käyttöiän.

Tuotevalikoimamme on varsin laaja, asiakkaan tarpeista riippuen. Saatavana mm. erilaiset kapelli-, umpikaappi-, kippi-, kasetti-, kontti- ja lavettiperävaunut. Päällirakenteisiin kuuluuvat edellä mainittujen lisäksi kippaavat konttilaitteet, tasonostolaitteet, vaijerivetolaitteet sekä nosturivarusteet ja koukkulaitteet. Lisäksi saatavana yksilöllisiä ja räätälöityjä ratkaisuja kaikkeen kuljetuskalustoon.

Kaikki tuotteet täyttävät standardien ja viranomaisten vaatimukset kestävyydestä ja tehokkuudesta. Tuotteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja komponenteista.